The Julie Ruin kommer till Sverige!

BAM! Plötsligt händer det. Way out west släpper nya artister och på listan hittar vi The Juile Ruin! Inte en dag för tidigt att det annonseras en chans för oss svenskar att få se Kathleen Hanna & co på vår hemmaplan. Hurra, heja, äntligen!

Apropå The Julie ruin, har ni hunnit kolla in den här fina videon som de släppte till låten Goodnight, Goodbye häromdagen? En super 8-filmad historia där bandet spelar och hänger i Olympia, staden där riot grrrl tog sin början för en sådär 20 år sedan. Himla fin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s