Ska vi byta låtlistor? #11 Julmusik

julemilia

Hej!

Jag är en sucker för julen. Jag har turen att komma hyffsat bra överens med min familj och älskar att hänga runt hos mor och far i pappas trasiga sockor. Jag är dessutom en ganska sentimental person och julen är en sentimental högtid.

Jag är inte religiös och firar inte av den anledningen, Jag gillar att vi samlas, jag och mina nära. Det brukar vara en tid på året då många tankar snurrar i huvudet. Året är nästan slut, jag och många runt omkring mig sammanfattar året som har gått på olika sätt. Jag brukar känna mig trött och lite bräcklig. Behovet av att ladda om är stort, så även i år. Då är det skönt att vara tillsammans med människor som får en att känna sig trygg.

Jag har gjort en vinter-/jullåtlista. Den kan komma att växa men vi börjar såhär:

GRRRL COLLECTION #11 JULMUSIK

Tori Amos – Winter
Amanda Jenssen – Another Christmas
Slow Club – Christmas TV
She & Him – Little Saint Nick
Darlene Love – Chistmas (Baby Please Come Home)
El Perro Del Mar – Oh! What A Christmas
Sofia Källgren  – Ave Maria
Mazzy Star – Flowers In December
Kate Bush –  Snowflake
Cyndi Lauper, The Hives –  A Christmas Duel*
Stina Nordenstam – Soon After Christmas*
Sarah Mclachlan – Wintersong*
Carpenters – I’ll Be Home For Christmas*
Low – Just Like Christmas*
Sofia Källgren – Det strålar en stjärna*
Siv Pettersson – Låt mig få tända ett ljus*
Kittie – In Winter*

Tipsa oss gärna om era favorit tjej-frontade jullåtar så lägger jag till dem!
Låtar märkta med * är tips vi fått från er, tack!

13 responses to Ska vi byta låtlistor? #11 Julmusik

  1. Theresa

    Hela the Ronettes julskiva är ju en guldklimp! Hoppas och tror att de var riotgrrrls.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s