ON THE ROAD: Tiger Bell #3

GC_Tigerbell tour 3_2

Fotosession i Lorient.

Angouleme, 2013-11-07

Men hej!

Det här med att inte ha tillgång till internet jämt är en ovanlig upplevelse. Man kör och kör bil i miljoner timmar, lastar ut och in alla grejer, soundcheckar. Svär över tappade förstärkare på tårna och sen om man får tillgång till en tveksam wi-fi-upplevelse suckar man högt när inkorgen innehåller femtioelva olästa mail… Det är turnélivet i en liten ask. Det är tur att man emellan all skit får riktigt grymma spelningar med massa peppade fransmän!!

Vi har varit i Frankrike i en dryg vecka och det har varit väldigt roligt. Ikväll är vi i Angouleme och igår i Bordeaux. Med en tillfällig vinterjacka-svacka i Paris så har vi glassat runt i t-shirts idag igen! 

Imorrn blir det sista giget i Frankrike och sen brassar vi mot Tyskland där vi stannar resterande del av turnén (förutom en avstickare till Holland). Ikväll gör vi spelning 13 av 26. Håll i hatten!

/Tiger Bell

GC_Tigerbell tour 3_3

Streetart i Paris.

GC_Tigerbell tour 3_1

Spelning på Iboat i Bordeaux. Oerhört fränt spelställe på, ja, en båt.

rad_scallo_640

Det här inlägget är ett samarbete mellan Grrrl collection och Tiger Bell. Från och med turnéstarten den 22 oktober och fem veckor framåt kommer Tiger Bell rapportera till oss från sin europaturné. Den som vill ha stenkoll kan också följa bandet på instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s