VECKANS SKIVA: Le Tigre – Feminist sweepstakes

GC_Veckans skiva_Le tigre

Le Tigre – Feminist Sweepstakes.

Det här är min life saver. Skivan jag slår på de där gångerna när allt känns misspepp, ingen fattar och mänskligheten känns hopplös. Som jag, vis av erfarenhet, tvingar mig själv att scrolla fram i telefonen de dagar jag känner mig överkörd och med taskigt självförtroende, och egentligen inte har lust att lyssna på någon musik överhuvudtaget. För den funkar, alltid. Som en perfekt kompis som säger rätt saker får den mig att vända ilska till drivkraft och deppighet till skitsamma (skitsamma på ett bra sätt). Häromdagen motade den till och med bort huvudvärken som ipren inte rådde på, en kan välja att se det som en tillfällighet eller inte.

Att den är den perfekta medicinen mot sega måndagsmornar kan jag dock gå i god för. Samt att citatet “My silence screams ha ha” är mycket bra att tänka på ibland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s