MUSIK: Chelsea Wolfe

CHELSEA_WOLFE240


HEJ! Jag är tillbaka i Stockholm och taggad på att ta tag i saker rörande Grrrl Collection. För er som missat det så kan jag berätta att jag haft semester och dålig uppkoppling i två veckor. Jag har gjort några få uppdateringar via vårt Instagramkonto @grrrlcollection samt på vår Facebooksida. Nu ska det bli ändring på den bristande aktiviteten här!

Ikväll lyssnar jag på Chelsea Wolfe senaste låt The Warden. Jag gillar den väldigt mycket och ser fram emot hennes kommande skiva som släpps i höst.

Under min semester jag har även lyssnar på en av hennes tidigare skivor Apokalypsis Jag såg henne spela på Debaser Slussen i våras. Det var en bra konsert och en bra kväll. Här har ni mig dagen efter konserten iklädd nyinköpt Chelsea-merch och bakismössa.

chelsea_wolfe_shirt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s