VECKANS SKIVA: Planning to Rock

Veckans_planning_to_rock

2006 gick jag på en spelning med Peaches på Debaser medis. Det var en jättebra spelning både för att Peaches var bra men också för att jag fick höra och se Planning to Rock för första gången.

En kvinna införd en fantastisk mask stod på en stol framför snygga videoproduktioner och sjöng. Basen skallrade i knäna och jag sögs in i Planning to Rocks värld som påminde mig om introt till Ika i Rutan + extra allt jag älskar med det introt.

Jag köpte skivan “Have it all” efter spelningen. En vit vinyl i ett jättefint omslag, se bilden! Tyvärr så finns inte skivan på Spotify.

Janine Rostron aka Planning to Rock är både producent och musiker. Hon har arbetat mycket tillsammans med svenska The Knife. Här kan ni se hur en live-framträdande med Planning to Rock såg ut 2008. Tyvärr så gör inget jag hittar på youtube henne rättvisa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s