GRRRL COLLECTION: Etown grrrl gang

etowngrrrlgang

I början på året blev jag inbjuden till ett arrangemang på Facebook. Dessa inbjudningar brukar gå obemärkt förbi eftersom att Facebook är ett överflöd av Events. Den här inbjudan gjorde inte det. Det var ett 8:e mars firande som den feministiska och separatistiska gruppen Etown Grrrl Gang stod bakom.

Jag kunde inte åka på arrangemanget men jag klickade mig vidare till deras hemsida samt en intervju som P4 Sörmland gjort med två personer från Etown Grrrl Gang. Ett grymt bra initiativ och något jag kommer vilja hålla mig uppdaterad kring.

etowngrrrlgang_event640
Bilderna är snodda från Etown Grrrl Gangs tumblr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s