GRRRL COLLECTION: Riot Grrrl Falun

RiotGrrrlFalunRepublic

En kväll i oktober 2002 när vi spelade med High Heels på Svart lördag i Falun hittade jag en flyer på ett av borden. Det var en flyer som Josefine Andersson och Siri Morawski hade gjort. De hade startat Riot Grrrl Falun. På flyern stod det:

RIOT GRRRL FALUN
Första möte
17/10 KL:18:30
Plats: Runda kiosken på knoppen

Jag hade fullt upp med skolan, mitt fanzine och det musikarrangemang jag höll i så jag anslöt tyvärr aldrig. Det var fint att se fler som organiserade sig och peppad på att göra saker. Jag tog ovanstående bild med en usel digitalkamera.

Våren 2003 arrangerade Riot Grrrl Falun Sveriges första Ladyfest.

2012 publicerade Re:public en artikel om Riot Grrrl där de bland annat intervjuade Siri Morawski.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s